Úvod » Muži » Články

Muži vybojovali ve Vršovicích dva body

publikováno 14.10.2017

Další týden a další utkání našich mužů, tentokrát v neděli 8. října, jsme si zajeli do haly v pražských Vršovicích. Od minulého výkonu se náš počet lehce zúžil. Trenér Ondra Kršňák měl tak k dispozici tým o jedenácti hráčích, který se znovu skládal z hráčů všech věkových kategorií. Když už mluvíme o Ondrovi, tak mu musím za celý náš oddíl blahopřát k zasnoubení s o nic méně talentovanou a o nic méně bývalou (i když v Ondrově případě snad ne na moc dlouho) házenkářkou Kájou Burdovou. Celý náš oddíl jim přeje hodně štěstí a Káje pevné nervy. Také už bylo načase. :)

Zápas jsme nezvládli vůbec ideálně, zvláště začátek utkání nám hodně utekl, kdy to po několika spálených šancích vypadalo dosti prekérně. Následně jsme, ale zlepšili obranu a postupně hru vyrovnali, poločasové skóre bylo 10:7 pro domácí. Za práci v obraně určitě zaslouží pochvalu hlavně dvojice obranářů Matěj Mikan a Adam Roul, která toho soupeřům na středu moc nedovolila.

 V ofenzivě se nám nedařilo tolik jako minulý zápas, ale stejně se našla jedna výjimka. Ano, mluvím o Michalu Wurmovi, který se sedmi góly (aby Michálkovi nevyrostl moc hřebínek, musíme poznamenat, že pět branek bylo ze sedmiček :D ) znovu přesvědčil, že jeho tvrdý tréninkový režim přináší ovoce, a stal se nejlepším střelcem utkání. 

Konec zápasu byl opravdu vyrovnaný, ale v posledních dvou minutách se to rozhodl změnit Libor Kutílek. Tento zasloužilý veterán, který je snad s každým zápasem mladší a mladší, třemi góly v rychlém sledu, jednu branku dokonce vsítil dokonce po klasické „běž na párek“ kličce, rozhodl utkání v náš prospěch. Ledeč, tak odjížděla z Prahy s krásně umytými lahvemi na pití a výhrou 24:21.

Musíme ještě zmínit, že konci zápasu na jednu nohu ošklivě dopadl Zbyněk Jeřábek a přidal se tak do našeho speciálního „koleno v háji“ týmu, který se v této chvíli skládá už ze čtyř hráčů. Zbyňkovi přejeme brzké uzdravení. :)

Sestava a branky: Pešek Pavel, Drápela Jakub (1), Žák Jan (2), Wurm Michal (7), Švec Radim (4), Roul Adam, Kutílek Libor (5), Jeřábek Zbyněk (5), Drápela Matěj, Novák Filip, Mikan Matěj

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery