Úvod » St. žačky » Články

Starší žákyně ve Velkém Meziříčí

publikováno 17.10.2016 (aktualizováno 28.10.2016)

Naše družstvo děvčat odjelo dne 15.10. na další turnaj LIGY VYSOČINY do Velkého Meziříčí v počtu 10 hráček.\

První utkání nás čekalo proti Žirovnici. Od začátku zápasu byla vidět jasná převaha soupeře, z rychlých útoků jsme dostávali většinu branek, nedokázali jsme se prosadit ve střelbě, a tak jsme prohráli vysoko 2-19. 

Další těžký zápas nás čekal proti H.Brodu. Naše děvčata vběhla na hřiště jako vyměněná - vycházely jim přihrávky, obrana ve středu hřiště fungovala dobře a v útoku byla vidět snaha o vstřelení branky. První poločas hrály holky pěknou a vyrovnanou hru se soupeřem, tomu odpovídalo i poločasové skóre 5-2 pro Brod. V druhé polovině zápasu jsme už zkušenějším hráčkám nestačily a prohrály 4-13.

K dalšímu utkání proti Velkému Meziříčí jsme si stanovili všichni jasný cíl - vyhrát zápas. Holky vstoupily na hřiště s chutí a bojovností, ale v prvních minutách zápasu se jim vůbec nedařilo. V 7. minutě svítilo na tabuli skóre 3-1 pro Velmez. Holky se však tímto nenechaly rozhodit a ještě do poločasu otočily skóre ve svůj prospěch. Ve druhém poločase už měly vše pod kontrolou a nedovolily soupeři ani na chvíli otočit výsledek, a proto se radovaly z výhry 8-5.

V posledním utkání s Pardubicemi už děvčatům docházely síly - navíc nám soupeř vyřadil hned v prvních minutách hrací doby Lucku Sochůrkovou - když došlo ke střetu hráček a po následném pádu se již do hry nezapojila. Na střídání jsme pak měly pouze dvě hráčky. I tak si holky vedly dobře, dostávaly se do pěkných akcí na brankovišti s cílem dobrého zakončení, ale na výhru to nestačilo. Zápas skončil výsledkem 8:15.

Celé družstvo podalo pěkný herní výkon se snahou dosáhnout co nejlepších výsledků. Markéta růžková je velkou oporou družstva, když zlikvidovala spoustu těžkých střel na branku.

Sestava: Markéta Růžková - Káťa Mainerová, Lucka Sochůrková, Martina Brzoňová, Aneta Sechovcová, Kája Pešková, Zuzka Zítková, Veronika Kudrnová, Denisa Kunášková, Pavla Pelůchová

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery